Amsterdam, 17 december 2024 – bunq lanceert vandaag bunq Points, een eigen loyaliteitsprogramma om gebruikers te belonen voor het dagelijks gebruik van hun bunq-rekening. Voor iedere uitgegeven euro ontvangen bunq-gebruikers met een bunq Core, bunq Pro of bunq Elite abonnement gratis punten. Die kunnen ze vervolgens omwisselen voor exclusieve aanbiedingen bij partners zoals Tiqets. Naarmate het programma uitbreidt, voegt bunq Points meer partners toe.
Een gebruiker met een bunq Elite abonnement die gemiddeld duizend euro per maand uitgeeft, ontvangt hierdoor jaarlijks al gauw tweehonderd euro korting. Naast dagelijkse uitgaven verdienen gebruikers ook gratis punten op hun verjaardag, door vrienden uit te nodigen en/of volledig over te stappen naar bunq.
Eerder vandaag tijdens de bunq Update 27 in het DeLaMar Theater lanceerde bunq nieuwe features, speciaal ontworpen voor digital nomads.
Nog geen drie maanden na de lancering van bunq Stocks in Nederland en Frankrijk, is het beleggingsproduct voor digital nomads nu ook beschikbaar in België, Ierland, Italië en Spanje. De neobank voegt daarnaast ruim tweehonderd nieuwe ETF’s (Exchange Traded Funds) en aandelen toe aan het bestaande Stocks-aanbod. Ook kunnen Stocks-gebruikers vanaf vandaag hun investeringen inplannen en ervoor kiezen om hun automatisch afgeronde betalingen geautomatiseerd te beleggen in een ETF of (fractioneel) aandeel naar keuze.
Alle zakelijke bunq-gebruikers ontvangen vanaf vandaag tot één procent cashback over hun creditcardtransacties. Dankzij een samenwerking met Mastercard maken zij daarnaast aanspraak op exclusieve kortingen op bedrijfssoftware (Google Workspace, Docusign, Hubspot), reis- (Sixt, Booking.com), inhuur- (Fiverr) en verzendkosten (FedEx). Bovendien kunnen zakelijke gebruikers met een bunq Pro of bunq Elite abonnement hun medewerkers gratis voorzien van een eigen creditcard.
Over bunq
bunq, in 2012 opgericht door ondernemer Ali Niknam (1981), heeft de Europese bankensector ingrijpend veranderd. Door de gebruiker centraal te zetten en een product te creëren dat is afgestemd op hun wensen en behoeftes, is bunq in korte tijd uitgegroeid tot de op een na grootste neobank in Europa. bunq richt zich op digital nomads in Europa en maakt het leven makkelijk voor mensen en bedrijven die niet gebonden zijn aan een specifieke locatie. Dit doet bunq door zich te richten op de manier waarop deze digital nomads en bedrijven hun geld beheren, sparen en investeren.
Door de jaren heen heeft bunq voortdurend mijlpalen bereikt die door velen als onmogelijk werden beschouwd: bunq wist als eerste bank in 35 jaar een Europese banklicentie te bemachtigen, heeft de grootste serie A-ronde (€193 miljoen) in de geschiedenis van de Europese fintechsector behaald en werd eind 2022 als eerste neobank binnen de Europese Unie structureel winstgevend. bunq heeft het doel om de eerste wereldwijde neobank voor digital nomads te worden en vroeg in april 2023 een Amerikaanse banklicentie aan voor het betreden van de Amerikaanse markt.
Contactgegevens
Gerelateerde thema's
Gerelateerd nieuws
bunq lanceert beleggingsproduct
bunq lanceert Stocks, een beleggingsproduct speciaal ontworpen voor digital nomads.
bunq eerste AI-bank van Europa
bunq, de op één na grootste neobank in Europa, lanceert Finn. De generatieve AI-technologie vervangt de zoekfunctie in de bunq-app en is per direct beschikbaar voor alle bunq-gebruikers.
Gebruikerstegoeden bunq in vier maanden tijd verdubbeld (4,5 miljard), aantal gebruikers groeit naar 9 miljoen
bunq, de op één na grootste neobank in de EU, blijft zich in heel Europa snel uitbreiden. De challenger telt nu 9 miljoen geregistreerde gebruikers die samen meer dan €4.5 miljard aan gebruikersteg...